PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Cafetaria - eetcafé ‘t Kapelleke

Aan de rand van Nationaal park de Maasduinen ligt in het centrum van Afferden (L) ons gezellige Cafetaria - eetcafé 't Kapelleke. De naam van onze zaak, draagt de naam van de tegenover ons liggende Kapel van O.L.V. van Smarten (Mariakapel). De kleine kapel stamt uit 1602 waarna er in 1906 er een grote kapel omheen gebouwd is. 

Zodra u Cafetaria - eetcafé 't Kapelleke binnenstapt, proeft u de fijne huiselijke sfeer en geschiedenis van deze zaak. De sfeer waar jong en oud elkaar treffen en gezellig met elkaar praten onder het genot van een goed glas bier of consumptie naar keuze. Na een fijne en goede wandeling door de Maasduinen kunt u op ons terras even uitblazen met een lekker kopje koffie of één van de andere lekkernijen die er te verkrijgen zijn. De keuze via onze Lunch- en of Menukaart is snel gemaakt. Uiteraard is een frietje, snack of ijsje uit onze cafetaria altijd een optie. 

In de omgeving van Afferden (L) kunt u prachtige wandelingen of fietstochten maken door de bossen, heide en langs prachtige vennen. In Afferden (L) is een goed wandel- en fietsknopennetwerk.. Folders van deze netwerken zijn te verkrijgen in onze cafetaria.

Openingstijden
Faciliteiten
Prijs
Prijzen

51.634257070061, 6.01206725

Dichtbij

Nederlands Golfmuseum
Nederlands Golfmuseum
Vakantieappartement Op de Stal
Vakantieappartement Op de Stal
B&B Cat's Place
B&B Cat's Place

Ontdek

Fish Plaza
Fish Plaza
Bloesem Eten en Drinken
Bloesem Eten en Drinken
Angelbeeck
Angelbeeck
Pizzeria De Bergen
Pizzeria De Bergen
potterie Tramhalte
potterie Tramhalte
La Casa Blanca
La Casa Blanca