PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Ons magazine

Als je op zoek bent naar toeristische informatie over het hart van de Maasduinen in Limburg, dan is een magazine een handig middel om de juiste informatie te vinden. Dit magazine biedt een uitgebreid overzicht van alle activiteiten en bezienswaardigheden in dit prachtige gebied. 

Van wandel- en fietsroutes tot lokale evenementen en leuke accommodaties, het magazine biedt alle informatie die je nodig hebt om je verblijf in het hart van de Maasduinen zo aangenaam mogelijk te maken. Op deze pagina ontdek je alles over het magazine.

Download hier het Visit Maasduinen magazine 

Of bekijk de online bladerbare variant van het magazine

en ontdek onze mooie regio.

De natuurliefhebber geniet van de prachtige, afwisselende landschappen. De wandelaar, fietser en ruiter heeft keuze uit een groot aanbod aan grensoverschrijdende routes. Ook op het gebied van cultuur en historie is hier genoeg te beleven. Ga op pad en ervaar zelf wat onze gemeente te bieden heeft. 

Tips nodig? Dit magazine helpt je op weg. Het is opgesteld in samenwerking met de toeristische sector en met financiële ondersteuning van lokale ondernemers. Is het magazine zelf niet genoeg? Dan kun je hier nog veel meer informatie vinden.

Veel plezier! Martijn Buijsse, wethouder Gemeente Bergen