PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Klimmen en Klauteren

Het hart van de Maasduinen in Limburg is een prachtige bestemming voor een dagje uit of een weekend weg. Gelegen in het noorden van Limburg, biedt het hart van de Maasduinen een verscheidenheid aan activiteiten voor jong en oud. Of je nu houdt van fietsen, wandelen, watersporten of gewoon genieten van de natuur, De Maasduinen heeft voor iedereen wel iets te bieden. Op deze pagina zullen we enkele suggesties geven voor leuke activiteiten die je kunt doen in De Maasduinen.

TukTuk Maasduinen

Graag laten wij van Tuk Tuk Maasduinen ook u kennis maken met dit unieke vervoersmiddel. Samen met uw gezin, vrienden of collega’s maakt u een fantastische tocht die zal werken op uw lachspieren.

Speelbos De Boskoel

In de buurt van Bezoekerscentrum De Maasduinen ligt Speelbos De Boskoel: een grote speeltuin midden in het bos. Ook op weg naar de speeltuin is van alles te beleven, zoals evenwichtsbalken en een waterspeelplaats.

Ballorig Bergen

Kom spelen bij de leukste binnenspeeltuin van Nieuw Bergen: Ballorig! Onbezorgd rennen, klimmen, springen en klauteren.

Speeltuin Eendenmeer

Aan de Ceresweg in Nieuw Bergen ligt een prachtige natuurspeeltuin. Kinderen kunnen klimmen en klauteren op verschillende houten speeltoestellen. Een bezoek aan de natuurspeeltuin is perfect te combineren met een wandeling rond het Eendenmeer (3 km).

Uitkijktoren Wellerlooi

De uitkijktoren in Wellerlooi biedt een fantastisch uitzicht over Wellerlooi, de Maas en Nationaal Park De Maasduinen. De toren is dagelijks te beklimmen vanaf 8.00 uur voor slechts € 1,00 (let op: apparaat wisselt niet).

Eddy Eend kinderroute

Deze spannende belevingstocht is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De route is circa 3 km lang en volgt de halfverharde rolstoelroute rondom het Eendenmeer. Reserveren bij Ger Welbers via 06 10 27 19 25.

Uitkijktoren afferden

Precies op deze plek stond vroeger ook een toren, echter met een geheel andere functie namelijk een brandtoren. De fundamenten hiervan zijn nog duidelijk in het zand te zien. Dit is het hoogste punt in de Maasduinen. Eenmaal boven op de toren ontvouwt zich een panorama dat zijn weerga niet kent.