PROFIEL

Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Wie aan het Nationaal Park De Maasduinen denkt, denkt misschien niet meteen aan kunst. Terwijl er in de gemeente Bergen tal van inspirerende kunstwerken te vinden zijn!

Kunst in de openbare ruimte is een belangrijk aspect van onze leefomgeving. Kunstwerken kunnen een gevoel van gemeenschap en verbondenheid creëren en fungeren als ijkpunten voor de lokale bevolking en bezoekers. Bovendien kan kunst in de openbare ruimte dienen als een belangrijk middel om de omgeving te verfraaien en te transformeren, waardoor deze aantrekkelijker is. Geniet dan ook van deze rijkdom!

 

Nederlands Golfmuseum
Nederlands Golfmuseum
Kunst in de Top van Limburg
Kunst in de Top van Limburg
Henk Vissers atelier
Henk Vissers atelier
De Bakkerij, kunsthuis
De Bakkerij, kunsthuis

De Bakkerij, kunsthuis

Exposities van hedendaagse kunst in een oude bakkerij met deel. In het pand uit 1850 zijn ook activiteiten met betrekking tot toegepaste kunst. Regelmatig worden er producties afgerond op het gebied…

Henk Vissers atelier

Henk Vissers werkt intuïtief en vanuit een natuurlijke vanzelfsprekendheid. Niet bedachtzaam, wel met grote discipline en emotie als drijfveer. In zijn onderwerpkeuze laat hij zich inspireren…

Henk Vissers

Henk Vissers put zijn inspiratie uit de realiteit en de menselijke figuur. Hij ziet de mens als een narratief fenomeen, drager van vele fantasieën en verhalen.

Kunsthuis de Bakkerij

We exposeren sinds 2002 in het Limburgse Bergen hedendaagse kunst in een oude bakkerij met deel. In het pand zijn ook activiteiten met betrekking tot toegepaste kunst.

Kunstwerken spotten

Maak kennis met de kunst en cultuur van de gemeenten Bergen, Gennep en Mook & Middelaar met de nieuwe kunstroute. Via de routefolder en website vind je meer informatie over de kunstwerken.